ÎN CURÂND! SHOP ONLINE.
Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile. Accept

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

S.C. GINETTE S.R.L  este înscrisă în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. GINETTE S.R.L are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Scopul colectării datelor este: comerț on-line, respectiv reclamă, marketing și publicitate.

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru depunerea comenzilor online. Refuzul dvs. determină imposibilitatea plasării pe acest site a comenzii dvs. și prelucrării ei.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Datele dumneavoastră pot fi folosite de S.C. GINETTE S.R.L în scopuri asociate comercializării produselor și serviciilor, cum ar fi:

Transmiterea informațiilor către terți:

S.C. GINETTE S.R.L poate transmite către terți doar datele dumneavoastră necesare efectuării livrării comenzii plasate (ex. către firma de curierat care efectuează transportul) sau recuperării creanțelor restante (ex. agenții de colectare a debitelor sau de recuperare a creanțelor).

În conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. GINETTE SRL, adresa: Timisoara,Calea Sagului, nr. 169, cod poștal: 300517 sau pe e-mail: office@ginette.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în altă țară.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de S.C. GINETTE SRL în scopurile menționate mai sus.

În vederea asigurării securității prelucrării datelor cu caracter personal operatorul a luat anumite măsuri prevăzute de Ordinul nr. 52/2002 privind aprobarea Cerințelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, astfel:

Observație:

*Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.