Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile. Accept

Art. 1 Organizator

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de S.C.  Ginette  S.R.L., cu sediul in Timisoara, Cal Sagului, nr 169 numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J35/2053/1993, Cod de inregistrare fiscala, RO3979249.

Art. 2 Conditii de detinere

Orice persoana fizica sau juridica poate intra in posesia cardului de cadou, pentru produsele comercializate in magazinele Ginette. Eliberarea cardului se face pe baza platii valorii nominale a cardului.

 Art. 3 Obtinerea cardului  cadou Ginette

Cardul poate fi obtinut pe loc in magazinele Ginette in schimbul contra valorii nominale a fiecarui card in parte.

Art. 4 Beneficii

Cardul de cadou Ginette ofera urmatoarele beneficii:

1.Poate fi schimbat pe loc in produse din magazin.

2.Posibilitatea de a participa la promotii speciale si concursuri, adresate in exclusivitate clientilor acestui card;

3.NU poate fi schimbat in bani, nu se poate primi rest in bani. Trebuie utilizata intreaga valoare nominala a cardului.

 Art. 5 Folosirea cardului

Pentru a beneficia de avantajele asociate cardului de cadou, detinatorul trebuie sa predea cardul, reprezentantului companiei, la solicitarea produsului/ produselor pe care doreste sa le achizitioneze din magazinele Ginette.

Cardul de cadou este transmisibil.

Cardul de cadou este valabil pana la 31.12.2015, cei care nu il folosesc pana la aceasta data vor pierde contravaloarea achitata pentru acesta.

Art. 6 Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

In cazul in care cardul de reducere este pierdut, furat sau distrus va rugam sa comunicati acest lucru in cel mai apropiat magazin Ginette si sa solicitati

eliberarea unui nou card. In perioada de inlocuire a cardului nu este posibila acordarea de produse in contul cardului de reducere si a altor beneficii asociate cardului.

Art. 7 Valabilitatea cardului

Cardul de cadou oferit are durata determinata, pana la 30.iunie.2013,  S.C.Ginette S.R.L. poate hotari in orice moment incetarea emiterii de carduri de cadou.

  Art. 8 Modificarea regulamentului

S.C.Ginette Srl  isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament si se angajeaza ca inaintea operarii unor astfel de modificari sa le faca publice prin

 intermediul site-ului www.ginette.ro si al oricaror alte canale de comunicare pe care le considera oportune.

Art. 9 Serviciul de relatii cu clientii

Pentru orice informatii legate de obtinerea, utilizarea cardului de cadou Ginette S.R.L va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@ginette.ro sau sa sunati la 0256 285122.